Pse duhet të zgjedhim menunë dixhitale si dhe skanimin me Qr-code për biznesin tonë!

1. Kakosto të ulët
Kostoja e menuve dixhitale është shumë herë më e ulet se sa e menu vetë printuara.
Ku dihet se menutë e printuara nuk të japin mundësinë të bësh ndryshime.
Tek menuja dixhitale ju mund të modifikoni çmimet ose fotot online në kohë reale apo të shtoni produktetë tjera pa asnjë kosto kujujepetakses të bëni vetën dryshime nga  telefoni, smartphone po kompjuteri juaj.

2.Menu web online
Siç dihet te smartphonet e vitevet  efundit, Android &Iphone, kanë të integruar në kameren e tyre skanimin për kodet QR. Mjafton te hapni kamerën ta fokusoni tek kodi përrreth 1-3 sec dhe menjëherë do shfaqet menuja juaj.

3.Implementim i gjere
Ju do merrni një Qr Code që mund ta printoni në stikera për tavolinat tuaja në,postera, broshura apo kartvizita, gjithashtu kenie dhe linkun që mund ta shpërndani në rrjetet tuaja sociale. Kurseni kohe me pyetje – përgjigjet me klientet përsa i perket çmimeve.

4.Marketing
Me ane të www.ting.al ju nuk përfitoni thjeshtë një menu. Ju do keni një faqe webi ku mund të prezantoni biznesin tuaj në një mënyre të kuruar, webfaqia bëhet në 3 gjuhët Shqip, Anglisht, Italisht gjithahshtu ka buton që lidhet direkt me istagramin tuaj, ka buton ku telefonon direkt në numrin celular të biznesin tuaj, ka buton ku është e lidhur me google map dhe të jep direksionin e adresës tuaj.
Markengu i bisnezit tuaj bëhet falas në disa faqet online të menaxhuara nga kompania jonë.

5.Inovacion
Bëhuni pjesë edhe ju e këtij inovacioni, duke qëndruar një hap para konkurenteve.
Çdo gjë ndërtohet nga ne, mjafton që ju të na dergoni Logo,1 ose 2 foto të biznesit, listen e produkteve, foto të personalizura të artikujve nëse dëshironi me fotot tuaj, nr.cel, adrese instagrami, orarin e ushtrimit te biznesit, vendondhjen e google map.

6-Mbrojtje nga Viruset e prekshme
Nga menuja dixhitale ju shmang kontaktin me menutë e printuara të cilat preken nga dhjetra kliente çdo ditë.