Inovacion

Inovacion

Bëhuni pjesë edhe ju e këtij inovacioni, duke qëndruar një hap para konkurenteve. Çdo gjë ndërtohet nga ne, mjafton që ju të na dergoni Logo te personalizuar,1 ose 2 foto të biznesit, listën e produkteve,foto të personalizura të artikujve nëse dëshironi me fotot tuaj, nr.celular, adrese istagrami, orarin e ushtrimit te biznesit, vendndodhje në google map etc.continue reading →
Çfarë është një menu dixhitale?

Çfarë është një menu dixhitale?

Gjithçka që duhet të dini për menutë dixhitale të QR Code për restorante! Restorantet në të gjithë botën janë detyruar të ndryshojnë për shkak të Covid-19. Një nga ndryshimet më të mëdha është rritja e menuve dixhitale të kodit QR. Menytë dixhitale janë të dobishme për të ndaluar përhapjen e mikrobeve, për të kursyer para në kostot e printimit dhe për të siguruar që mysafirët tuaj të shohin gjithmonë ofertat tuaja më të përditësuara – por ky është vetëm fillimi. Menutë dixhitale janë një ndryshim i plotë i lojës për industrinë e restoranteve…continue reading →