Çfarë është një menu dixhitale?

Gjithçka që duhet të dini për menutë dixhitale të QR Code për restorante!

Restorantet në të gjithë botën janë detyruar të ndryshojnë për shkak të Covid-19. Një nga ndryshimet më të mëdha është rritja e menuve dixhitale të kodit QR. Menytë dixhitale janë të dobishme për të ndaluar përhapjen e mikrobeve, për të kursyer para në kostot e printimit dhe për të siguruar që mysafirët tuaj të shohin gjithmonë ofertat tuaja më të përditësuara – por ky është vetëm fillimi.

Menutë dixhitale janë një ndryshim i plotë i lojës për industrinë e restoranteve dhe ofrojnë mundësi të shumta për të inovuar, rritur efikasitetin operacional.

Çfarë është një menu dixhitale?

Një menu dixhitale është një ndërfaqe që përdoruesit mund ta përdorin për të shfletuar artikujt e restorantit tuaj. Kjo është menduar për t’u aksesuar nga një restorant në telefonin inteligjent ose pajisjen celulare nëpërmjet kodit QR.

Menuja e restorantit është zakonisht e aksesueshme nga një kod QR i vendosur në një tavolinë.

Si të krijoni një menu dixhitale për restorantin tuaj tek ting.al?

Gjithçka që duhet të bëni është të paraqisni një Word me te gjitha artikujt e menuse tuaj fizike. Perveç gjuhes shqipe, ting.al ofron dhe gjuhet Angliht, Italisht te cilat duhet te jene te perkthyera ne word.

  • Instagramin tuaj
  • Numer Celi
  • Lokacion
  • Orari i hapjes

Pas 24 – 48 ore stafi i ting.al ben ngarkimin e menuse dixhitale ne sistem. Gjithashtu ofrohen falas 10 stikera me QR code te linkut me menun tuaj.

Voila! Një menu dixhitale e bukur interaktive.

Si hyjnë klientet në një menu dixhitale?
Klientet mund të hyjë në menunë tuaj ose duke futur URL-në tuaj të menysë në një shfletues. Ose ata mund të hapin kameren dhe te skanojnë kodin QR, i cili do t’i sjellë në menunë e restorantit tuaj.

Si mund ta modifikoj ose përditësoj menynë time dixhitale?
Cdo restorant ka mundesine te hyje ne panelin e tij dhe te bej te gjitha ndryshimet e nevojshme per te artikujve te menuse dixhitale.

Kontakt
ting.menu@gmail.com
0684074190

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *